• -€ 4.704,00
  • Niet op voorraad

Beovision Eclipse 55" - Outlet

€ 10.449,00
€ 5.745,00 Bespaar € 4.704,00

Laagste prijs in de laatste 30 dagen

De Eclipse kom uit 2019 (1st Gen) en is niet gebruikt als Demo Model.

Met het beste TV-geluidssysteem ter wereld is de Beovision Eclipse TV ontworpen om naadloos te integreren in jouw levensstijl.

  • Gemotoriseerde vloerstandaard.
  • Piano zwart vloerstandaard.
  • Eikenhout Speaker Cover

Om garantieredenen vervoeren wij zelf de televisie en installeren wij ook de televisie op locatie.

Beschrijving

Wij hebben de perfecte televisie ontworpen.

Ons doel bij het ontwerpen van de Beovision Eclipse TV was duidelijk: een beeld creëren dat zo realistisch is dat het bijna onwerkelijk lijkt, gecombineerd met geluid dat zo krachtig is dat het letterlijk uit het beeld spat. Geen eenvoudige taak, maar het resultaat is eenvoudig: we hebben de perfecte TV ontworpen.

GELUID

Alles-in-één muzieksysteem

De Beovision Eclipse is uitgerust met een drie-kanaals geluidssysteem voor spraakgeoptimaliseerd centersound en krachtig stereogeluid.

DESIGN

Heldere visies

Een scherp zwart glazen scherm snijdt door een organische aluminium behuizing. Het is een gedurfd en onderscheidend ontwerp - beeld en geluid zijn perfect op elkaar afgestemd.

Pas het aan aan uw ruimte

Creëer uw eigen Beovision Eclipse TV met onze selectie van covers. De covers zijn verwisselbaar, waardoor het eenvoudig is om uw TV een andere uitstraling te geven.

BEELD

Zwart als de nacht

OLED-schermtechnologie biedt een geheel nieuwe tv-kijkervaring met meer dan 8 miljoen onafhankelijk verlichte pixels. Geniet van de diepste zwarttinten, rijkste kleuren en realistische beeldkwaliteit. Dit is het belangrijkste aspect van uw kijkervaring.

GELUID

Uitstekende geluidskwaliteit

Het geïntegreerde luidsprekersysteem beschikt over een krachtig 450-watt, 3-kanaals systeem dat zelfs de krachtigste soundbars op de markt kan overtreffen. Verwacht uitzonderlijke geluidskwaliteit die uw kijkervaring naar een opwindend nieuw niveau zal tillen.

LINK

Gemaakt voor het streamen van muziek

Voor uw luisterplezier ondersteunt de Beovision Eclipse muziekstreaming via Apple AirPlay 2, Bluetooth en Chromecast. Het apparaat integreert naadloos met andere multi-room producten, waardoor u uw muziekervaring in uw hele huis kunt aanpassen en uitbreiden.

DESIGN

Onderscheidend ontwerp

Hoe u het ook bekijkt - van voren, opzij of van achteren - de Beovision Eclipse ziet er prachtig uit. Elk detail is zorgvuldig vervaardigd, en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de esthetische vrijheid om de TV overal te plaatsen.

BEDIENING

Maak het persoonlijk

TV-kijken is nog nooit zo eenvoudig en persoonlijk geweest als nu. Bevrijd uzelf van de beperkingen van reguliere TV en dompel uzelf onder in uw favoriete content met één druk op de knop. Het beste Smart TV-platform ter wereld, webOS, wordt nog slimmer.

Product Details

BeovisionEclipse55*outlet

Specifieke referenties