Beosound Edge Actieve Luidspreker

€ 2.825,00

BeoSound Edge is een compacte en krachtige draadloze luidspreker die door magische interactie, tijdloos design en baanbrekende akoestische innovatie een betoverende luisterervaring biedt.

Kleur: Natural
Aantal

Laatste items in voorraad

Beschrijving

BEOSOUND EDGE

Ontworpen door Michael Anastassiades

Stel je een munt voor die elegant in balans blijft op zijn rand en klaar is om bij de lichtste aanraking te rollen. BeoSound Edge is het eerste Bang & Olufsen-product dat is ontworpen door de geprezen ontwerper van verlichting, Michael Anastassiades. In dit interview deelt Anastassiades zijn passie voor minimalisme en zijn drang om je verbeelding te prikkelen.

TIJDLOOS CIRKELVORMIG ONTWERP

De BeoSound Edge is zowel een luidspreker als een minimalistisch designobject. Ontworpen voor intuïtieve aanraking en beweging, is het een ononderbroken cirkel van helderheid en schoonheid. Maak je klaar om een unieke en krachtige prestatie in huis te halen.

ACTIEVE BASPOORT. VOOR DE KALMTE EN DE STORM

BeoSound Edge maakt gebruik van baanbrekende akoestische innovatie om een krachtige en nauwkeurige luisterervaring te bieden. Dankzij ons nieuwste patent voor 's werelds eerste Actieve Baspoort levert de luidspreker perfect krachtige bassen bij hoge volumes en behoudt hij nauwkeurige bassen bij lage volumes.

Klinkt beter samen

BeoSound Edge is onderdeel van Connected Speakers, een eenvoudige en naadloze manier om muziek in je hele huis te streamen via Chromecast of AirPlay.

Plaats je BeoSound Edge nonchalant op de vloer of monteer hem aan de muur als een prachtige eyecatcher. Geniet van de magische ervaring terwijl de luidspreker automatisch terugrolt naar zijn positie wanneer je de aluminium ring naar links of rechts draait om het volume aan te passen.

MUZIEK VOOR JOU, MIJ EN IEDEREEN

Met Directional Sound Control kan de gebruiker de richting bepalen waarin het geluid wordt uitgestraald. Zo kan een ruimte worden verdeeld in een actief luistergebied en een meer passief luistergebied. Als alternatief kan de gebruiker ervoor kiezen om echte 360 graden geluid over de hele kamer te laten vullen door geluid aan beide zijden van de luidspreker te laten stralen.

Tart de zwaartekracht

Een aanwezigheid die zich aan jou aanpast

Ontmoet een luidspreker die jouw aanwezigheid voelt. Wanneer je dichterbij komt, komt BeoSound Edge tot leven en licht het aanraakgevoelige bedieningspaneel op via het aluminium oppervlak. Eenvoudig en verfijnd.

MAGISCHE INTERACTIE

De interactie met BeoSound Edge is betoverend. Een duwtje naar links of rechts vanuit het zwaartepunt van BeoSound Edge bedient het volume. Subtiele weerstand en demping zorgen ervoor dat de intuïtieve rollende beweging zowel luxueus als intuïtief aanvoelt.

Specificaties:

Luidsprekers

  • Geluidssysteem: Actieve luidspreker met 2x 4-inch basdrivers, 2x 0,75-inch tweeters en 1x 10-inch subwoofer
  • Versterkervermogen: 2x 200 watt (basdrivers), 2x 100 watt (tweeters), 1x 200 watt (subwoofer)
  • Frequentiebereik: 14 Hz - 29.000 Hz

Connectiviteit

  • Wi-Fi, Bluetooth 4.2
  • Bedrade connectiviteit: Ethernet, line-in/line-out
  • Ondersteunde streamingprotocollen: Chromecast, Airplay 2, Bluetooth
  • Ondersteunde audioformaten: MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, DSD

Product Details

BEOSOUNDEDGESILVER
1 Item

Specifieke referenties

ean13
5705260067651