Beosound Emerge Active Speaker

€899.00

A slim WiFi speaker that fits anywhere and reaches you anywhere in the room with full range and ultra-wide sound. The perfect compact home speaker.

Colour: Gold tone
Quantity

Last items in stock

Description

Verassend groots geluid

Vergroot je muziekervaring zonder concessies te doen aan ruimte. Beosound Emerge levert ultrabreed, 180-graden geluid vanuit een verrassend kleine voetafdruk. Een optimale keuze voor secundaire leefruimtes en kleine ruimtes, deze thuisluidspreker is ontworpen om krachtig geluid te leveren, zelfs wanneer hij verborgen is. Plaats hem op een boekenplank, aanrecht of bureau en vul je kamer met muziek.

Revolutionaire driverconfiguratie.

Het ultradunne profiel bevat een revolutionaire driverconfiguratie die perfect afgestemd is door de Bang & Olufsen-ingenieurs. Uitzonderlijk kleine drivers zijn speciaal gerangschikt om een volledige audiobeleving te creëren die de helderheid verbetert, ongeacht de omgeving. De 4" woofer produceert omnidirectionele lage frequenties, ongeacht waar hij naar toe wijst, terwijl de compacte 1.45" mid-range driver en 0.6" tweeter aan de bovenkant zijn geplaatst voor maximale impact.

Diepe en krachtige bas.

De geïntegreerde baspoort leidt de lage tonen naar de achterkant van de luidspreker, resulterend in een verrassend diep en rijk geluid voor zo'n kleine luidspreker.

Muziek die bij je ruimte past.

Active Room Compensation optimaliseert akoestisch het geluid van je luidspreker op basis van de ruimte, zodat je muziek optimaal klinkt.

Ultradun om in elke ruimte te passen

Met een ultradun profiel en een ontwerp geïnspireerd op een boek heeft ze een voetafdruk van slechts 6,7 cm waarmee Beosound Emerge een elegante en veelzijdige toevoeging aan elke kamer is - of het nu op een prominente positie staat of discreet op een plank is geplaatst.

Tastbare materialen van de beste kwaliteit

Vervaardigd met premium materialen zoals nauwkeurig gesneden, parelgestraald aluminium, natuurlijk eikenhout en geweven textiel van Kvadrat. Elk element is gekozen vanwege zijn prestatie-eigenschappen, esthetiek en speciale textuurkwaliteiten. Beosound Emerge is niet alleen een visuele en auditieve ervaring, maar ook een tastbare ervaring. Geïnspireerd door zorgvuldig samengestelde en harmonieuze binnenruimtes, is Beosound Emerge de belichaming van de perfecte balans tussen elegantie en natuurlijke schoonheid.

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je muziek.

Koppel draadloos twee Beosound Emerge-luidsprekers aan elkaar met behulp van de Bang & Olufsen-app en dompel jezelf onder in meer details, diepte en ruimtelijkheid dan ooit tevoren. Dit is jouw muziek - precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Elegante gebruikersinterface.

Intuïtief geïntegreerd in de bovenkant van de luidspreker, is de interface ontworpen om eenvoudig toegankelijk te zijn in verschillende ruimtes. Gebruik de soft-touch knoppen om naadloos toegang te krijgen tot je favoriete Bang & Olufsen-radiozenders, zoek op Google of stream via Spotify en pas het volume aan met een unieke cirkelende beweging, een plezierige ervaring op zich.

Product Details

BEOSOUNDEMERGE GOLD
1 Item

Specific References

ean13
5705260085426